Strolli.se

Genom att guida dig till en smidig, bekväm och enkel vidareförsäljning av din begagnade barnvagn hoppas vi också bidra till att din vagn en längre livstid. Vi har guider och tips både på hur du ska sälja din begagnade barnvagn, men också för de som är ute efter att köpa både nya och begagnade barnvagnar.

Proffs på begagnade vagnar

Vi har under lång tid följt andrahandsmarknaden av vagnar. Genom att samla in prisuppgifter från de största sajterna så vet vi vad modell, ålder, slitage och tillbehör gör med en vagns värde.

Hållbarhet

Vi tror på en hållbar konsumtion av barnvagnar. Varje år föds över hundra tusen barn i sverige som alla är beroende av en fungerande vagn. Genom att sälja eller köpa en begagnad barnvagn så bidrar du till ett återanvändande av fullt fungerande vagnar. Det är både miljösmart och ekonomiskt smart.

Säkerhet

Säkerhet vid affärer är viktigt för alla parter, därför inkluderar våra guider tips på hur ni genomför en säker affär. Allt ifrån hur ni upprättar kontrakt, genomför säker betalning och vad du ska hålla utkik efter för att inte köpa en stulen vagn.

Kontakta oss

Kontaktinformation

Har du frågor eller funderingar kring Strolli.se kan du kontakta oss lättast genom vårt kontaktformulär.